Over ons

 

 

SamenLicht is een beweging om te groeien in onze vaardigheden en inzichten hoe we als mens vanuit innerlijke vrijheid met hart en ziel door deze tijd van transformatie kunnen navigeren en het massabewustzijn doorzien.  

Door meer bewust te worden van onze essentie, kunnen we met meer gemak, plezier en waardigheid gaan leven vanuit onze zielsverbinding in ons lichaam, hier en nu, zoals ons werkelijke geboorterecht is.

SamenLicht is geen religie of werkt vanuit een religieuze leer. Het gaat uit van natuurwetten, non-dualiteit en universele logica. SamenLicht werkt met aanreikingen en het beoogt om mensen te helpen hun eigen waarheid en weg te vinden. Het is open voor wie al langere tijd bezig is om spiritueel bewust te worden en voor wie dit nieuw is.

website Férenc en Olga kleurtjes

Over Olga

Mijn naam is Olga Richter. Ik werk al 25 jaar als spiritueel coach.  In mijn dagelijks werk faciliteer ik door mijn intuïtieve afstemming  helende transformatie en kom snel tot de kern van wat er speelt bij mijn cliënt. Blokkades en saboterende energieën glijden weg en zo ontstaat meer ruimte voor de eigen essentie. Lichter is leuker. 

Ik wil graag in deze bijzondere periode mensen en groepen bij elkaar brengen om samen in kracht en energie te werken aan een mooiere toekomst.

Het voelt als mijn roeping om mensen te helpen om deze periode door te komen op de best mogelijke manier en in contact te brengen met het innerlijk Licht. Door ons licht te bundelen maken we een krachtig veld waarin duister kan oplossen en we vanuit onze vrije wil kunnen creëren.

Ik ben initiatiefnemer van SamenLicht.  Lees meer over mij op Richt op Licht.  www.richtoplicht.nl

Over Férenc

Mijn naam is Férenc, ik ben 30 jaar oud en werk met veel plezier als muziekdocent aan de Vrije schoolleerroute van het Corberic, in het levendige Deventer. Mijn wortels liggen in de Achterhoek, maar mijn huidige stek is in het prachtige Twente, daarmee plaatst Deventer me mooi in het midden van deze twee schitterende regio’s.

Mijn vrije tijd is een symfonie van passie en creativiteit. Ik sta graag op het podium, meewerkend aan betoverende muziek- en theaterproducties. Buiten de schijnwerpers volg ik met enthousiasme een Raja yoga opleiding en een opleiding tot bedreven klankschaal behandelaar. Met hart en ziel, zowel actief als door stilte, streef ik ernaar om niet alleen mijzelf, maar ook andere te inspireren om in hun volle kracht te staan. 

Door muziek te maken bij SamenLicht wil ik een bijdrage leveren aan het creëren van een harmonieuze, liefdevolle en inspirerende sfeer die deze prachtige avonden complementeren.